Belangrijkste horecabenodigdheden opgesomd

Wanneer je als ondernemer een horeca zaak begint, is het slim om te weten welke horeca benodigdheden je nodig hebt om van start te kunnen gaan. Zonder apparatuur kun je namelijk geen klanten bedienen en loop je omzet mis. Het is een eenmalige investering waar je op lange termijn van kan profiteren. Maar welke apparatuur heb je nodig?

Grootkeuken

Allereerst heb je natuurlijk een keuken waar het eten van de klanten wordt bereid. In deze grootkeuken heb je het volgende nodig: oven, magnetron, fornuizen en ventilatie, snijmachines, mixers, kookgerei, koelcellen, spoelbakken en vaatwasser, schoonmaakproducten en opbergruimtes. Naast deze apparatuur is het belangrijk om een grootkeuken monteur te hebben die je apparatuur kan onderhouden en repareren. Dit kun je doen door Service Equipe Nederland

Eetgedeelte consument

Daarnaast moeten consumenten ook ergens hun eten en drinken kunnen nuttigen. Hiervoor heb je dus tafels en stoelen nodig waaraan de klant kan zitten. Op het moment dat je eten en drinken serveert, ben je verplicht om ook sanitair te hebben voor de bezoeker. Zorg er daarom voor dat je ook een mannen en vrouwentoilet hebt. 

Een bar

Om de bezoeker van drinken te voorzien heb je een bar nodig waar je het drinken vandaan kan halen. Daarnaast wordt een bar vaak ook gebruikt om de klant af te laten rekenen, waardoor je dus een kassa nodig hebt. 

Schoonmaak

Je hebt je aan bepaalde hygiëne voorschriften te houden, waardoor je de horecazaak ook goed schoon moet houden. Je hebt daarom schoonmaakproducten nodig om niet alleen de grootkeuken, maar ook de zaak zelf schoon te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *