BHV Pieper of BHV App?

Misschien kent u de BHV pieper nog wel. Er gebeurt iets op de werkvloer en iedereen die een pieper bij zich draagt krijgt hier een melding van. Dit was erg gewoonlijk, dus ook als u thuis zat. Die pieper was persoonlijk en nam iedereen na werktijd mee naar huis. Deze piepers waren nog niet locatie gestuurd dus kreeg iedereen een melding. Dit is overigens voorbij als u de BHV app van Safequard gaat gebruiken. Deze is speciaal voor uw bedrijf opgezet en brengt de hele organisatie in kaart. Alle medewerkers vindt u terug en wie welke diploma’s heeft. De medewerkers die het dichts bij de melding zijn worden opgeroepen, daarna ook de BHV’er die in de buurt is. Op het moment dat er één van uw collega’s thuis zit, krijgt deze geen melding. Het systeem ziet dat de smartphone zich niet in het gebouw bevindt en daarom ook niet opgeroepen.

bhv app

BHV App is de nieuwe pieper

Eigenlijk kunt u de BHV app zien als de nieuwe pieper. De belangrijkste reden voor het verdwijnen van de pieper is samen te vatten in een woord: gebruiksgemak. Veel medewerkers vinden het meedragen van een extra apparaat onhandig. Een ander nadeel is dat u op een pieper maar weinig informatie kan meesturen en aflezen. Dit is in de BHV app niet het geval. Op het moment dat er een oproep plaatsvindt staat daarin ook beschreven wat er aan de hand is. De collega die er als eerste bij is kan met een paar simpele knoppen aangeven wat er aan de hand is. Op dat moment komen er ook verschillende handelingen in beeld te staan die u kunt doen. Zo biedt u snel en goede ondersteuning aan.

bhv app

BHV App personaliseerbaar

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de BHV app van Safequard voor uw bedrijf kan betekenen? Safequard zorgt ervoor dat de app volledig aangepast wordt naar het bedrijf. Alle mogelijke situaties die wij kunnen bedenken verwerken wij in de app. Door de jarenlange ervaring die Safequard heeft opgebouwd, kunnen wij ook situaties aangeven die eerder bij bedrijven uit dezelfde branche zijn voorgekomen. Het grootste voordeel van het gebruik van een BHV app is dat  u uw mobiele telefoon overal mee naartoe neemt. De kans op een gemist alarm is daarom minimaal. Ook kunt u precies zien wie er in het gebouw aanwezig zijn en welke buiten de deur. Dit is makkelijk inzetbaar als er een ontruiming plaatsvindt.