De beste bedrijfsvideo wordt gemaakt door Moves

Movus is een gepassioneerd en zeer creatief filmproductiehuis. Zij bouwen vanuit Nijmegen samen met de cliënt om een mooie bedrijfsvideo te creëren. Zij bundelen graag de krachten met de kennis van het bedrijf en de markt van de cliënt om zo het gewenste resultaat op te kunnen leveren. 

Het verhaal is the key tot succes 

Ieder mens persoon of product heeft zijn eigen verhaal. Het is van essentieel belang voor het maken van succes om dit verhaal op de juiste manier de wereld in te brengen. Hierdoor zal je opvallen in de zee van content so date to be different. 

Maak gebruik van een vrijblijvende afspraak 

Bij Movus kan je gebruik maken van een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak zal Movus jouw organisatie beteren leren kennen en zal er gezamenlijk bekeken worden hoe een bedrijfsvideo bij kan bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie. Na afloop van het gesprek zal je een offerte ontvangen.

We.Stream-Productfilm

De werkwijze van Movus 

Als eerst zal er een krachtig concept en een pakkende verhaallijn worden gecreëerd. Voordat er aan de film wordt begonnen is het belangrijk om te kijken naar de boodschap die overgebracht moet worden. Hierbij is het belangrijk om een verhaal met het juiste gevoel neer te zetten. Samen met het team van Movus en de organisatie zal een creatief concept en script worden opgesteld. Na het maken van het concept wordt de creatie tot stand gebracht. Het team gaat op pad om te filmen en hiervoor regelen zij de locaties de apparatuur en eventuele acteur die in beeld komen.