Een speciaalbier glas bedrukken: drie opties

Een bedrukt glas is een heel tof cadeau. Of je het nu geeft aan een vriend, familielid, relatie of andere persoon: een speciaalbier glas bedrukken is misschien wel het meest originele cadeau om te geven aan een bierliefhebber. Lees hier drie situaties en manieren waarop een bierglas cadeau doen erg leuk is.

Speciaalbier glas bedrukken

Als je werkzaam bent in een bepaalde branche

Ben jij zelfstandig ondernemer? Dan heb je ongetwijfeld wel eens nagedacht over relatiegeschenken. Je wil misschien wel rondom de feestdagen of rondom een jubileum je klanten of opdrachtgevers een cadeau geven. Dat is slim want het is een heel goede manier om een band op te bouwen en mensen te bedanken. Bovendien kun je er een stukje van jezelf in stoppen. Want een relatiegeschenk kun je bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Of een leuke tekst aan de opdrachtgever. Of je kunt kiezen voor allebei. Een speciaalbier glas bedrukken is natuurlijk vooral heel tof als het past bij je branche. Werk je bijvoorbeeld veel voor brouwers of ben je er zelf eentje? Dan is dit een heel leuk idee. Maar ook als je in de horeca werkt of bijvoorbeeld producten levert die gebruikt worden om bier te maken dan is dit een heel tof idee.

Speciaalbier glas bedrukken

Geef het aan een bierliefhebber

Daarnaast is het natuurlijk een heel leuk idee om een echte speciaalbier liefhebber zijn of haar eigen glas te geven met een leuke bedrukking. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel een glas mee bedrukken. Bijvoorbeeld een naam met mooi grafisch ontwerp maar ook een dom grapje waar jullie samen vaak om moeten lachen. 

Voor in je eigen huis

Wat natuurlijk ook heel leuk is: geef de glazen aan jezelf cadeau! Hoe gaaf zou het zijn dat wanneer mensen bij jou komen drinken of eten ze die mooie bedrukte glazen kunnen gebruiken?