Goedkope relatiegeschenken: aanstekers

Aanstekers zijn één van de goedkoopste relatiegeschenken. Deze kunnen eenvoudig in grote aantallen verspreid worden. Door het formaat kunt u dergelijke artikelen bij mensen in de hand drukken, achterlaten bij afspraken, meesturen met poststukken en toevoegen aan goodiebags. Als promotiemiddel hebben aanstekers met opdruk een langdurig effect en worden ze door veel verschillende mensen gebruikt. Voor allerlei doeleinden en voor elke gelegenheid is er dé juiste aansteker. Lees hieronder meer informatie over de diverse soorten aanstekers en het laten bedrukken van aanstekers. 

Diverse soorten aanstekers

Er zijn verschillende soorten aanstekers. Zo zijn er simpele wegwerp en elektronische aanstekers, maar ook luxe aanstekers met een opener. Bedrukte aanstekers zijn een goedkoop relatiegeschenk. Deze worden veelal veel gebruikt al strooigoed. U kunt deze producten in grote aantallen aanschaffen voor relatief weinig geld. Zo kunt u met een klein budget toch veel mensen bereiken. Een aansteker met logo is een praktisch relatiegeschenk. Voor iedere gelegenheid is er wel een geschikte aansteker te vinden. Voor bedrijven en organisaties die zich richten op studenten zijn bedrukte aanstekers goed om uit te delen bij open dagen of binnen studievereniging. Een goede keus is dan de aansteker met flesopener, waarmee uw logo extra aandacht trekt. Deze aansteker is niet alleen zichtbaar wanneer de vlam nodig is, maar wordt ook getoond wanneer er een biertje geopend moet worden. Aanstekers zijn namelijk niet meer alleen geschikt voor rokers, maar zeker ook voor niet rokers. Door een aansteker met logo weg te geven blijft u nog lang in beeld bij uw relatie!

Aanstekers laten bedrukken

Wanneer u een aansteker met logo laat bedrukken, kan dit zeer opvallend zijn. Dit geldt vooral als u gebruik maakt van uw eigen huisstijl of werkt met contrasterende kleuren. Wanneer u promotieartikelen aan uw huisstijl aanpast, zal men deze herkennen en zullen de aanstekers nóg meer opvallen. Een logo zal meer in het oog springen wanneer deze opvallende kleuren heeft. Maak dus gebruik van een gekleurde aansteker die contrasterend is aan de kleur van het logo. Het bedrukken van een aansteker gaat middels aan tampondruk. Deze druktechniek kan vergeleken worden met een stempel en wordt vooral gebruikt met kleine promotiematerialen. Deze techniek is perfect voor onder andere aanstekers, niet te klein en niet te groot. Kijk hier voor meer informatie over het bedrukken van goedkope aanstekers.