Hoe check je zoekwoorden? Leer het hier

Wil jij nou weten hoe je zoekwoorden zelf moet checken? Hoe je nou de zoekvolume, Aantallen en bruikbaarheid zelf kan checken? Op https://klikproces.nl/zoekwoorden-checken/ leer je het allemaal. 

Op de website wordt het makkelijk en snel aangeleerd, je leert op de beste manier hoe jij nou zoekwoorden kan gaan opzoeken. Op de website staat er een filmpje waarin alles uitgelegd staat, naast dat er een filmpje met uitleg is, wordt het op de website ook beschreven hoe je het beste zoekwoorden kan checken. 

Wat houd het zoekvolume van Google precies in? 

Nou dat is vrij makkelijk. Je hebt een bepaald zoekwoord waarvan je wilt weten hoeveel mensen het maandelijks opzoeken, het fijne hieraan is is dat je er een bepaald criteria aan kan geven. 

In totaal moet je zo een 3 stappen doorgaan om de zoekwoorden zelf te checken

  1. zoekwoorden groeperen
  2. inschatting percentage kans op klikken
  3. zoekvolumes van zoekwoorden bepalen

Met deze drie eenvoudige stappen die op https://klikproces.nl/zoekwoorden-checken/ staan is het zeer gemakkelijk om zelf zoekwoorden te checken. Op de website leer je ook alles wat je wel kan doen en niet kan gaan doen. 
Als je er alsnog toch niet helemaal uitkomt of of nog wat kleine vraagjes hebt, neem dan contact op met Bart@klikproces.nl. Hij zal je dan persoonlijk verder helpen met de vragen die je hebt over https://klikproces.nl/26-blog-onderwerpen-en-ideeen-ter-inspiratie/.