Hulp met het onderhouden van de administratie

Voor vele mensen is het een droom om een eigen onderneming te starten. Iedereen is het liefst zijn eigen baas, niemand die beslist over wat jij moet gaan doen. Tegenwoordig starten namelijk al veel mensen op jonge leeftijd een eigen onderneming. Dit gebeurd in diverse markten. Uiteraard komt er wel het een en ander bij kijken als je een eigen onderneming start. Denk bijvoorbeeld aan een ondernemingsplan schrijven, rechtsvorm kiezen, inschrijven handelsregister en nog veel meer. Uiteraard hoort daar ook het administratieve gedeelte bij en dit is een onderdeel wat onderhouden moet worden van begin tot eind.

Als je hier hulp bij nodig hebt moet je natuurlijk wel bij het juiste adres zijn. Berkhout & Van Rijn Accountants en Belastingadviseur, ook wel bekend als BVR Advies is dan de plek waar je moet zijn. Het is een betrouwbare accountantskantoor in Ede met vele accountants en adviseurs met hart voor de zaak. Wij zijn er voor kleine en middelgrote ondernemingen. Binnen het bureau worden er vier hoofdzaken onderscheiden, namelijk: accountancy, belastingaangiftes, advies, salarisadministratie. Binnen deze categorie├źn wordt er dieper ingegaan op het onderwerp, zodat je alles tot in de puntjes te weten kan komen.

Vandaag ga ik wat dieper in op het onderwerp salarisadministratie. Elke maand moeten namelijk de loonstroken van de werknemers keurig en op tijd verzorgd worden. Wij kunnen dit probleem geheel uit handen nemen. U kunt dan online de gemaakte uren aan ons door geven en wij zullen dan vervolgens de rest verzorgen.

BVR Advies heeft een hele simpele werkwijze. Wij leggen onze afspraken rondom het verzorgen van de salarisadministratie vast in een heldere opdrachtformulering. Hierin kunt u alle informatie vinden over de diensten die wij leveren, daarbij zijn ook onze contactgegevens daar te vinden. Hierdoor staat u niet van te voren voor verassingen en weet u precies waar u van te voren aan toe bent.