Loopbaancoach

gesprek

Heeft je carrière nieuwe impulsen nodig? Contacteer een goede loopbaancoach

Van veel mensen duurt de loopbaan in totaal meer dan veertig jaar. Als je je dat beseft, dan is het niet zo vreemd dat je gedurende die lange tijd af en toe even kunt vastlopen. Het is bovendien goed voor te stellen dat je niet al die jaren precies hetzelfde wilt doen. Evenwel is het niet altijd eenvoudig om tijdens je carrière zomaar even een grote verandering te bewerkstelligen. Het kan namelijk zijn dat bijvoorbeeld een overstap naar een andere werksector bepaalde financiële risico’s inhoudt. Aan de andere kant: deze risico’s hoeven zeker niet altijd zo groot te zijn als je zelf misschien verwacht. Hoe dan ook is het als je je carrière een nieuwe impuls wilt geven of van nieuw elan wilt voorzien aan te raden een goede loopbaancoach in te schakelen. Met behulp van de adviezen van deze coach vergroot je namelijk de kans dat je weer succesvol wordt in en plezier haalt uit je werkleven.

Loopbaancoach

Van een loopbaancoach kun je onder meer deze dingen leren

Als je je aansluit bij een loopbaancoach met een goede staat van dienst, dan kun je uit deze samenwerking de volgende dingen leren:

  • Je wordt inzicht geboden in de arbeidsmarkt. Daarbij wordt speciaal gelet op hoe jouw ervaring en kwaliteiten aansluiten op aanwezige kansen en vacatures in de markt. Op basis daarvan kan een ambitieus doch reëel doel worden geformuleerd.
  • Van een loopbaancoach kun je leren hoe je goede sollicitatiebrieven schrijft, een keurig CV maakt en succesvolle sollicitatiegesprekken voert.
  • Als je op eigen benen wilt staan en dus zelf ondernemer wilt worden, dan kan een loopbaancoach je daar talrijke goede adviezen over geven. Zo verzeker je jezelf van een goede start als ambitieuze ondernemer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *