Op een mooie manier diploma’s uitreiken? Doe dat in bedrukte mappen

Als je bij een onderwijsinstelling een functie bekleedt met veel verantwoordelijkheid, dan kun je niet ontkennen dat het uitreiken van rapporten en diploma’s altijd weer grote momenten zijn. Dit zijn toch een beetje de momenten waar leerlingen, studenten en ook scholen het van moeten hebben. Dat je dergelijke uitreikmomenten van extra cachet wilt voorzien is dan ook maar al te logisch. Zo zou het bijvoorbeeld geen ideale indruk maken als je een diploma zou uitreiken als los stuk papier. Met speciaal daarvoor samengestelde diplomamappen zou je dit uitreikmoment daarentegen wel serieus gestalte geven. Deze mappen bedrukken is dan uiteraard ook een goed idee. Al bij al is zo’n bedrukte map namelijk een goed visitekaartjes voor de gehele organisatie.

mappen bedrukken

Het belang van fraaie diplomamappen en rapportmappen verklaard

Om deze redenen doe je er als onderwijsinstelling goed aan om te zorgen voor functionele en fraaie mappen voor rapporten en diploma’s:

Goede rapporten en glansrijk behaalde of zwaarbevochten diploma’s verdienen het altijd om op fraaie wijze gepresenteerd en uitgereikt te worden. Zo’n map representeert namelijk ook een stuk waardering en respect naar de student toe.

Een map die een bedrukking heeft in jouw huisstijl maakt een heel goede indruk. Hiermee toon je betrokkenheid, ambitie en je sympathieke gezicht.

Een in een fraaie diplomamap uitgereikt diploma zorgt ervoor dat geslaagde leerlingen en studenten nog positiever over je organisatie gaan denken dan ze al deden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *