Telefoon reparatie Woerden

Het kan wel is zijn dat je aan het lopen bent en plotseling je telefoon uit je broekzak. Je pakt je telefoon op en schrikt, want er zit een barst in je telefoon. Natuurlijk wil je dat snel en goedkoop gemaakt worden en dat doe jij bij Telfix Telecom, want ja met een barst in je telefoon is het niet fijn om erop te kijken. De mensen van Telfix kunnen snel je telefoon reparatie Woerden verzorgen. Dit doen ze al vele jaren en daarom kunnen ze jouw telefoon repareren binnen 45 min. Dus ben je een keertje in Woerden en is je telefoon kapot, binnen 45 min is je telefoon weer de oude.  

telefoon-reparatie

Welke telefoons kunnen ze repareren?

Naast alleen iphones reparen ze ook veel andere merken onder andere: Apple, Samsung, Lg, Sony, huawei, Motorola en Oneplus. Ook hebben ze een groot assortiment aan verschillende collectie. Zo kunnen ze niet alleen de nieuwste telefoon repareren, maar ook oudere modellen kunnen ze voor jou maken. 

Accessoires

Heb je geen genoeg geld om je telefoon te laten reparen kan jij ook je kapotte onderdelen kopen bij Telfix Telecom. Zo kan jij bijvoorbeeld een gloednieuwe batterij bij Telfix kopen en zelf repareren. Naast onderdelen kopen voor je telefoon kun je ook beschermende spullen kopen zoals: hoesjes en tempered glas. Veel mensen kiezen er voor om die twee producten te kopen, omdat ze je telefoon heel goed beschermen tegen stootjes. Tempered glass is echt een aanrader om te nemen, omdat het een extra glas laagje is op je telefoon. Stel je laat je telefoon om je scherm vallen komt de barst niet in je echte scherm maar in je extra glas laagje.