Tip voor een goede iPhone reparatie Emmen

Een ongeluk zit in een erg klein hoekje en het is de meeste van ons wellis overkomen, het laten vallen van je telefoon. Als je woonachtig bent in emmen of omgeving en je op zoek bent naar iPhone reparatie Emmen ben je bij Telefoonstore aan het juiste adres. 

Hoogwaardige kwaliteits reparaties 

Je bent voor en telefoon reparatie Emmen bij Telefoonstore aan het juiste adres omdat zij een geautoriseerd service-center zijn voor alle Smartphone toestellen. De reparaties die zij aanbieden worden daarom tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden.  De specialisten van dit bedrijf hebben in de loop van de jaren waarin zij inmiddels werkzaam zijn erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van telefoons reparaties. Voor de telefoon reparaties die zij uitvoeren gebruiken de specialisten uitsluitend originele onderdelen en geven zij 3 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn. 

iphone-11

Een heldere uitleg voordat de reparatie van start gaat 

Je kunt bij Telefoonstore gerust een bezoek aan de winkel brengen voor het repareren van jouw telefoon voordat je van te voren een afspraak hebt gemaakt. In de winkel zul je dan vervolgens snel en uitgebreid worden geholpen door een van de vriendelijke en deskundige monteurs. De monteur zal door de vele jaren ervaring en de kennis die hij heeft opgedaan het probleem binnen enkele minuten kunnen constateren. Je zult voordat de reparatie van start gaat heldere en duidelijke uitleg krijgen over wat er met jouw telefoon gaat gebeuren en welke prijs zij hiervoor hanteren.