Tip voor een goede smartphone reparatie in Hoorn

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het laten vallen van onze smartphone is daarom ook de meeste van ons al wel een overkomen Is jouw smartphone door de val kapot gegaan en ben je daarom op zoek naar smartphone reparatie Hoorn? Dan ben je bij Cupair aan het juiste adres.

De voordelen van Cupair 

Bij Cupair werken deskundige monteurs die al jarenlang reparaties uitvoeren. In de loop van deze jaren hebben zij erg veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van telefoon reparaties. Bij veel goedkopere telefoons zaken wordt er gewerkt met imitatie onderdelen, bij Cupair is dit echter niet het geval. Bij Cuiper wordt er uitsluitend gewerkt met originele onderdelen end daarom staat de telefoons zaak ook garant voor de kwaliteit van de reparaties die zij uitvoeren. Hierdoor krijgt de klant ook 6 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens een reparatie vervangen worden. Wanneer er bijvoorbeeld na 2 maanden iets mis is met onderdeel zal er onderzocht worden of het probleem onder de garantie valt, wanneer dit het geval is zal het kosteloos worden gerepareerd. 

iphone

De winkel van Cupair 

In de winkel van Cupair zul je door een van de deskundige monteurs zo snel mogelijk en uitgebreid worden geholpen. De professionals kunnen het probleem meestal binnen enkele minuten constateren. Voordat de reparatie van start gaat zul je heldere uitleg ontvangen over wat er met het apparaat gebeurt en wat de kosten hiervan zullen zijn. Kortom voor een smartphone reparatie Hoorn ben je bij Cuiper absoluut aan het juiste adres.