Tip voor mooi design kantoormeubilair

Ben je onlangs de trotse eigenaar geworden van jouw eigen bedrijf of wil je de meubels op jouw kantoor graag vervangen met design kantoormeubilair? Dan ben je bij Shiraz aan het juiste adres.  

Waarom kiezen voor Shiraz 

Design kantoormeubilair geven een kantoor een verzorgde en leuke uitstraling. Dit soort kantoormeubilair draagt tevens ook bij aan een inspirerende werkomgeving en dit draagt weer bij aan een prettige en motiverende werksfeer. Mensen functioneren het beste in een prettige werksfeer, hierom is het justi kantoormeubilair van essentieel belang. 

Deskundig advies 

Het uitkiezen van de juiste meubels is geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het ook mogelijk om telescopisch contact met het bedrijf op te nemen zodat je in contact komt met een van de experts van het bedrijf. Zij hebben jaren ervaring op het gebied van meubels waardoor zij de klant uitgebreid kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes. 

Kantoormeubilair dat ARBO goedgekeurd is 

Het kantoormeubilair die het bedrijf aanbiedt zijn allemaal ARBO goedgekeurd. De ARBO stelt namelijk eisen aan een kantoorinrichting en deze moet op een ergonomische manier worden geplaatst. Dit houd in dat een werkplek met een bureaustoel diverse instelmogelijkheden heeft en het bureau hoogte-instelbaar moet zijn. De gezondheid van de werknemers staat bij Shiraz voorop. 

kantoormeubilair

Een zeer ruime keuze tussen kantoormeubilair 

Het bedrijf heeft al 20 jaar ervaring en in deze 20 jaar hebben zij erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van kantoormeubilair. In de loop van de jaren zijn de diensten en de meubels die zij aanbieden erg uitgebreid. Daarom zul je ook een ruime keuze hebben tussen veel verschillende kantoormeubels.