Uitleg over traden met Bitcoins

Bitcoin

Bitcoin Trading is niet meer als speculeren of de koers van de Bitcoin omhoog of omlaag gaat. Hiermee kun je veel geld verdienen, maar pas op ook veel geld verliezen. Op een handelsbeurs die betrouwbaar is kun je Bitcoins verhandelen, omdat er geen commissie bij komt kijken is de Bitcoin uitstekend geschikt om mee te speculeren. Er zijn verschillende soorten strategieën mogelijk om in Bitcoin te handelen. Instrumenten zijn ook beschikbaar om een zo goed mogelijk beeld te krijgen.

Bestebank

Grotere inzet dan het kapitaal op je rekening

Je hebt de mogelijkheid om meer in te zetten dan het kapitaal wat je op je rekening hebt staan. Met een zogenaamde hefboom kun je bijvoorbeeld je positief verdubbelen bij Bitcoin trading. Hiermee kun je dubbel winnen, maar ook veel geld verliezen dus pas goed op wat je doet. De handelsbeurs vraagt wel een borg wanneer je met een hefboom werkt, dit voor het geval het helemaal verkeerd uitpakt. Er zijn een aantal dingen mogelijk om je transacties automatisch te beren. Het monitoren van de markten is ook een zinnig hulpmiddel om goed op de hoogte te kunnen blijven.

cryptomunten

Voor beginners

Bitavo in Nederland is het beste platform voor beginners. Voordelig en snel kun je er Bitcoins kopen, maar ook handelen in ETH is natuurlijk mogelijk. Het wisselen werkt perfect en het platform is zeer gebruiksvriendelijk. Hefbomen worden niet gebruikt op het platform van Bitavo. Wens je wel met een hefboom te kunnen werken dan is Kraken ook een goede optie, op dit platform kun je maximaal 10 keer meer te kopen of verkopen dan er op je rekening staat. Dit hefboomeffect is zeer krachtig, maar kan ook enorm risicovol zijn.