Verdien een leuk bedrag door je sloopauto te verkopen

Als je op zoek bent naar een manier om je sloopauto snel te verkopen voor een mooi bedrag, dan ben je bij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst aan het juiste adres. Hier kun je je sloopauto snel verkopen zonder gedoe en je krijgt er ook nog een mooi bedrag voor terug. Een sloopauto verkopen is uiteraard heel anders dan een auto verkopen die nog gebruikt kan worden. Die laatste kun je ook aan particulieren verkopen. Zulke auto’s worden vaak door dealers verkocht als occasions en kunnen, indien ze in een goede staat verkeren, aardig wat geld opleveren. Krasjes, deukjes, kapotte stof en andere kleine beschadigingen verminderen de verkoopwaarde van de auto, maar je kunt de auto ondanks dit soort schade nog steeds prima verkopen. Men heeft met zulke schade gewoonweg meer munitie in handen om af te dingen. Maar als het een sloopauto betreft, dan valt er niks meer af te dingen. De auto is immers rijp voor de sloop. Particulieren hebben geen interesse in zulke auto’s. Maar dealers en autogarages des te meer. Je kunt je sloopauto verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Je kunt via de telefoon een afspraak maken en vervolgens komen de werknemers van de ophaaldienst direct bij je langs om de sloopauto op te halen. Een sloopauto is uiteindelijk een blok aan je been waar je niks meer mee kunt. Het bedrag dat je nog kunt krijgen zal nooit heel hoog zijn en de mogelijke verschillen tussen de ene dealer of garage en de andere, zal vrij klein zijn. Dus om voor een paar tientjes meer heel veel extra moeite te doen is misschien wat al teveel gevraagd. Je wil liever gewoon van die sloopauto af en er een mooi bedrag voor krijgen. Daarom doe je er goed aan om je sloopauto te verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Zij kunnen de auto meteen op waarde schatten en een bod uitbrengen. Als je akkoord gaat, dan nemen zij ook al het regelwerk uit handen. Ze komen bij je thuis langs om de auto op te halen en ze zorgen ervoor dat de auto wordt afgemeld bij de belastingdienst. Ook zorgen zij ervoor dat jij contant geld ontvangt samen met een vrijwaringsbewijs. Omdat het om een sloopauto gaat, zou je bijna verwachten dat je de Nationale Sloopauto Ophaaldienst moet betalen voor alles wat ze voor je doen. Maar in plaats daarna krijg je nog een mooi geldbedrag toe ook. Kijk dan ook snel eens op de website van sloopautoverkopen.com voor meer informatie. 

Alles over sloopauto verkopen lees je op sloopautoverkopen.com

Indien je een sloopauto wilt verkopen, dan kun je dat regelen via het telefoonnummer dat je vindt op sloopautoverkopen.com. Door te bellen met de ophaaldienst kun je een afspraak inplannen voor een ophaalmoment. Dat kan ook in de avond of in het weekend. De auto wordt dan ook opgehaald wanneer het jou uitkomt. 

Kijk snel op de site en verkoop je auto

Via de site kun je direct je sloopauto aanmelden voor de verkoop. Tevens vind je op de website een overzicht van de nodige voordelen zoals: 

  • Uitbetaald in contanten
  • Auto wordt afgemeld bij de RdW
  • Ontvangst vrijwaringsbewijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *