Verhoog je verkoop en omzet

Prestop

Een grote ergernis in de meeste winkels onder de klanten zijn lange wachtrijen, met de bestelzuil op de winkelvloer beperk je de wachtrijen. Maar dat is niet alles, er zijn nog veel meer voordelen. Er wordt meer verkocht en de klanttevredenheid stijgt, over de zuilen is goed nagedacht hoe ze zo functioneel mogelijk te maken. Naast de zuil kun je nog andere hardware toevoegen zoals een barcode scanner, bonprinter of een bewegingssensor. De kleinste touchscreen is 10” die beschikbaar is, het grootste scherm is 55”.

Hoe werkt een zuil en wat kun je ermee doen?

bestelzuil

Een bestelzuil van Prestop heeft meerdere handige functies voor de klanten, zo kan er een barcode worden gescand, het complete assortiment bekijken en artikelen afrekenen. Museum kaartjes, kaartjes voor de dierentuin, bioscoop of pretpark kunnen worden gekocht met de ticketzuil. Een self service kiosk is niet alleen goede service voor je klanten, het bespaart ook personeel. Meer omzet en minder personeelskosten, welk bedrijf wil dat nu niet. Ook voor acties en spaarprogramma’s kan het een ideaal middel zijn om deze te promoten door middel van een zuil.

bestelzuil

De zuil kan naar wens worden aangepast, de knoppen van de bediening op het scherm kun je helemaal in je eigen huisstijl laten ontwerpen. Of bij iedere actie die de klant doet een melding, zo wordt voorkomen dat klanten een verkeerde bestelling plaatsen. Prestop maakt zelf geen webshops, maar we hebben wel experts in dienst die koppelingen kunnen maken tussen de zuil en je webshop.