Verschillende soorten folie

Ben je als bedrijf op zoek naar het beste folie om je zending veilig te verpakken en te beschermen, dan ben je bij pacomaeurope.com aan het goede adres. Verschillende soorten folie die stuk voor stuk voldoen aan de eisen die je hebt aan een folie, wikkelfolie is ervoor bedoeld om je pallet veilig op te kunnen slaan of op transport te sturen naar de klant. Wil je het milieu een handje meehelpen, is er een millieuvriendelijke soort folie die vervaardigt is met minder CO2 uitstoot. 

Wikkelfolie

Hoogwaardig HPX folie

Folie van hoge kwaliteit waarbij je zeker weet dat je gekozen hebt voor het beste soort, HPX folie is een van de beste soorten wikkelfolie die er op de markt te krijgen is. Uit maar liefst vijf lagen bestaat de folie, als je denkt dat de folie daardoor niet meer rekt heb je het mis. De folie blijft gewoon drie keer zijn lengte rekken ondanks dat het zo stevig en dik is. Met de HPX folie bespaar je ook op kosten, dit kan op jaarbasis veel geld opleveren.

Wikkelfolie

Verschillende machines

Niet iedere machine heeft dezelfde wikkelfolie nodig om optimaal te kunnen werken. Waar de een prima werkt met de ene folie, werkt een andere machine weer uitstekend met een ander soort folie. pacomaeurope.com heeft voor iedere machine de goede folie om tot een goede verwerking te komen zonder storingen. Ook de andere verpakkingsmaterialen zoals tape kun je bij de webshop kopen. Op deze manier heb je de ideale combinatie die op elkaar is afgestemd.