Verschillende soorten hoeden voor mannen die u moet kennen

Hoeden worden beschouwd als modeaccessoires voor mannen. De soorten herenhoeden verschillen per model, functie en materiaal. Zo zijn er baseball petten, panamahoeden, fedorahoeden, bucket hats, schipperspetten, flat petten en vele andere modellen. De hoeden voor heren dienen niet alleen als accessoires, maar sommige zijn ook praktisch en functioneel. De hoeden kunnen ze droog, warm en beschut tegen direct zonlicht houden. Daarnaast zijn er verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen. U kunt bijvoorbeeld casual, sportieve of stijlvolle hoeden dragen.

Sportieve petten voor je casual outfit

Het dragen van hoeden is de gemakkelijkste manier om je uiterlijk te verbeteren. Herenhoeden kunnen je echt modieuzer maken. Wat voor pet past dan bij vrijetijdskleding? Er is veel keuze voor sportieve en casual petten. U kunt bijvoorbeeld snapback- of baseball petten dragen. Deze petten zijn afgestemd op je T-shirt of poloshirt. Deze sportieve petten kunnen in alle seizoenen gedragen worden. Daarnaast kun je ook kiezen voor bucket hats of flat petten. Deze petten zijn geschikt om te dragen bij zomerse outfits. Ongeacht het model petten dat u kiest, u moet ervoor zorgen dat de petten zowel bij uw gezichtsvorm als bij uw persoonlijkheid passen.

De juiste hoed selecteren op basis van de gezichtsvorm

Het vinden van de juiste pet is best lastig omdat deze bij je gezichtsvorm moet passen. Een hoed kan er bij de ene persoon goed uitzien, maar wanneer hij door een andere persoon wordt gedragen, is de look zo anders. U moet dus uw eigen gezichtsvorm herkennen om de beste hoed voor u te kiezen. Mensen met een lang gezicht zien er het beste uit in zonnehoeden of cowboyhoeden. Dan zijn de mensen met ronde gezichten geschikt om fedora-hoeden te dragen. Dan zien mensen met hartvormige gezichten er goed uit als ze baseball petten, fedora-hoeden of zon hoeden dragen. Trouwens, mensen met ovale gezichten kunnen elk hoed model kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *