Waar moet je kijken als je wil werken in de agrarische sector?

Alle agrarische vacatures die actueel zijn kan je vinden op AB werkt. De agrarische sector bestaat uit tuinbouw, akkerbouw en veehouderij en is een van de beste sectoren van Nederland, waar ook altijd wel werk in is te vinden. Heb je altijd al willen werken in het groen? Neem dan gauw een kijkje bij AB werkt, je vind er diverse vacatures van een startersfunctie tot aan een hogere functie zoals bedrijfsleider. Tevens kan je er terecht voor zowel parttime als fulltime functies. AB werkt heeft veel verschillende vacatures in de regio Limburg, Zeeland en Noord-Brabant, er is voor gedacht aan verschillende wensen en behoeftes en daarom voor ieder wat wils te vinden. Er wordt nauw samengewerkt met de Gemeente en diverse uitvoeringsinstellingen voor de Wet Sociale Werkvoorzienig, maar ook met diverse hoveniersbedrijven.

Voor de zakelijke markt

AB werkt denkt mee als partner voor hun zakelijke klanten, niet alleen helpen ze in het werving en selectie proces. Maar ze helpen ook met uitzendovereenkomsten of een detacheringsovereenkomst. Ze kijken naar wat voor jouw onderneming belangrijk is. Er wordt echt door AB werkt maatwerk geleverd, waarbij iedere zakelijk klant anders is.

In dienst via AB werkt

AB werkt doet veel aan persoonlijke begeleiding ze willen een goede werkgever zijn en vinden persoonlijke groei en aandacht enorm belangrijk. Ze kijken daarom ook naar je ambities en bieden de juiste begeleiding daarin. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *